Eugeni Alemany i l’ús de l’humor i la llengua en xarxes socials

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

En el primer programa del 2015 del Follow Friday Gandia hem volgut parlar amb el guionista i humorista valencià Eugeni Alemany sobre l’humor i la llengua a les xarxes socials. Eugeni Alemany ha treballat per a la televisió i fou un dels famosos reporters del CQC. Conductor de desaparegut programa “Trau la llengua” acaba de presentar la segona temporada del programa “Un país de llibre” en Internet. Més de 13000 followers i més de 18000 tuits el fan un dels tuiters del panorama valencià més influent.

A Alemany li agrada experimentar, dialogar i compartir pensaments i inquietuds als seus canals socials «Les xarxes socials tenen potencials molts diferents. En el meu cas són com el meu canal de televisió» Una prova d’açò fou la campanya «Nadant amb melons» una iniciativa que va sorgir de forma espontània durant l’estiu de 2013. També hem volgut saber més sobre l’última acció en xarxes socials per a incloure l’emoticona de la paella en el WhatsApp.

Eugeni Alemanys_emoticono paella

Pel que fa a l’ús de la llengua, Eugeni Alemany remarca que «utilitze el valencià perquè parle en valencià en la meua vida diària i em resulta útil«. Pel seu perfil de filòleg el tema de la llengua l’atrau però no considera que siga una causa per la qual lluitar perquè estiga desapareguen «malgrat la política lingüística que està portant la Generalitat Valenciana els últims 20 anys, estem molt bé».

Pots llegir a Eugeni Alemany al seu blog «Ultramarinos Alemany» i seguir-lo a Facebook i Twitter. També pots trobar-lo de gira per les comarques del voltant amb els seus monòlegsTho dic sense acritud” o “En persona guanye”.


Recorda que pots escoltar-nos en directe divendres a partir de les 13h. en Radio Gandia SER o sempre que t’abellisca en el nostre podcast podcast de Diez y Diez Comunicación.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *